Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

11.1.19

Pussukka

Ompelin pussin, johon voi pakata kaikki lukuisat laturit ja virtapiuhat reissuun lähtiessä. Olin kylässä siskon luona, jossa majailee myös meidän yhteinen ompelukone. Kysyin kahvipöydässä vinkkejä mahdollisesta hyvästä pussukkakaupasta ja sain vastaukseksi yläkerrassa sijaitsevan kangaslajitelman ja ompelukoneen. Hetki jos toinen surffailtiin pinterestiä ja muuta nettiä, ja sisko antoi arvokkaita vinkkejä ja ideoita sekä tarjosi suurimman osan materiaaleista. Pari tuntia myöhemmin pussi oli nappeja vaille valmis. Niin, ja silityskuvan kiinnittelin myös myöhemmin illalla.

Pussi on tehty kahdesta kankaasta, on päällikangas ja vuori. Malli on hyvin yksinkertainen, koska pussi on tehty niin pitkäksi, että se taittuu sellaisenaan myös "läpäksi" pussia sulkiessa. Kyljessä kolme nappia, joilla voidaan säädellä kiinnityskohtaa sen mukaan kuinka paljon sisällä on tavaraa. 

Tästä tuli kiva. Ja yhden reissun koekäytön jälkeen tiedän myös, että pakkaaminen muuttui taas pykälän verran yksinkertaisemmaksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti