Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

14.3.13

Jakkaran pehmusteet

Sisko oli löytänyt tällaisen ohjeen: http://www.avotakka.fi/artikkeli/virkkaa-ihastuttavat-istuinalustat ja pyysi miuta tekemään kaksi pyöreää istuinalustaa jakkaroille. Pyyntö tuli jo joskus syksyllä, mutta monen muun homman alla en ehtinyt näitä kauheasti miettiä ja sitten kun ehdin, niin lankojen saaminen osoittautui todella haastavaksi. Eräs nettikauppa lähes oikeanlaisia lankoja myi, ja lopulta sain eilen toimitettua siskolle nämä. Lanka on siis Novitan Huopasta (väri nro 077).

Ohje oli hyvin yksinkertainen, mutta kerrosten seuraaminen ja lisäysten laskeminen oli sellaista, ettei näitä voinut tehdä samalla kun katsoi telkkaria/istui kokouksessa vaan vaativat lähes keskeytymätöntä huomiota nämä. Lopulta olivat kuitenkin aika nopeat tehdä ja pesukoneessa huovuttaminenkin oli yksinkertaista. Ainut vaan, että alunperin samankokoisiksi virkatut tulivat pesukoneesta ulos erikokoisina. No, sisko varmaan kertoo, jos on tarvetta tehdä jompikumpi uusiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti