Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

5.6.11

Kevään valmistumisjuhlia


Tämä kortti meni ammattiin valmistuneelle. Valkoiselle kartongille on liimattu vaalean vihreää paperia, jonka päällä on mulperipaperia jonka päällä on keltaista kukkakuvioista ohutta kirjepaperia. Kukka ja perhonen ovat kiinni tarralla, kukan alla satiininauharusetti kuumaliimalla kiinni ja koko kortin ensimmäinen idea on tuo suloinen kiiltokuva. Kortti on kolmeosainen, niinkuin toisesta kuvasta näkyy. Kortin toiselle sivulle on kirjoitettu runo, joka on ympäröity kukkaleimoilla ja sisimpänä kortissa oli muuta onnittelujuttua (kuten yksittäispakattu teepussi).


Tämä kortti on edellisen sisar. Myös kolmeosainen (ja sisemmät osat toimivat samalla lailla kuin sisaressaan), jossa valkoiselle kartongille liimattu The Green Stack -skräppipaperia. Skräppipaperin päällä oleva keijukuva ja alareunan boordi ovat Graphic 45 -skräppipaperista. Perhonen ja kukka ovat tarralla kiinni samoin kuin edellisessä. Kortti meni ylioppilaalle.


Tämä ylioppilaan onnittelukortti on samaa laivasarjaa, jota jokunen tuolta aiempaa blogista löytyy. Pohjalla BasicGreyn paperikirjasta skräppipaperia, laiva-aforismikirjasta kuva ja teksti ja lisäksi pari puista nappia ja satiininauhasta rusetti. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä kerran ihanasta kortista ! Ajattelin ottaa teepussin mukaan leirille ;) Ei tarvitse ainakaan koko viikkoa kärvistellä pelkällä earl greyllä!

    VastaaPoista
  2. Hienoi kortei. Tuo Graphic45:n keijupaperi on tosi kiva.

    VastaaPoista