Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

19.2.13

Syntymäpäiväonnittelut

Toiset helmikuiset syntymäpäiväonnittelut menivät kellokkaassa muodossa. Erilaisia kelloteemaisia papereita ja muita oli kertynyt ja päätin ne kaikki viritellä samaan korttiin. 


15.2.13

Ystävänpäivä 2013

Tämän vuoden ystävänpäiväkortit saivat teemansa siskon askartelulaatikosta. Sieltä löytyi nimittäin leimakuvia eskimotytöstä ja -pojasta, joille siskolla ei enää ollut käyttöä. Niinpä siis tein niistä kortteja. Pohjalle skärppipapereita, ja lisäksi niittejä, nappeja, satiininauhaa ja tarroja.






Lisäksi tein vielä yhden kaksipuoleisen swing -kortin Beatrix Potterin Petteri Kaniini -teemalla. Nää swingit on kyllä hauskoja tehdä. Ja niistä tulee hauskan näköisiäkin.



11.2.13

Syntymäpäivä

Helmikuun syntymäpäiväsankari sai tällaisen kortin. Lentokonekiiltokuva on siskon arkistoista, samoin onnea -tekstin kirjaintarrat.


Vauvaonnittelut

Uudelle maailmaan saapuneelle ja hänen vanhemmilleen laitoin tällaisen kasariysärikortin.


Syntymäpäiväkortti

Tammikuiset synttärionnittelut menivät tällaisen kortin muodossa.


Homemade.

Kaikki alkoi siitä, että sain leimasimen, jossa on tän blogin osoite. Kortteihin leiman laittaminen on yksinkertaista, mutta muihin käsityöjuttuihin pitää tietenkin tehdä lappu, johon leiman saa. Miulla on varastossa ollu jonkun tovin muutamia Tildan tarroja ja papereita, jotka nyt ajavat asiansa tässä tarkoituksessa. Näitä siis seuraaviin käsitöihin kiinni. Näissä kuvissa siis kolmen kortin molemmat puolet.