Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

22.4.12

Huhtikuun syntymäpäiväonnittelut

"En halua rahaa. Haluan ainoastaan olla ihana!" -Marilyn Monroe


Kortin pohjan ruudukko on tehty K&Companyn skräppipaperista, vintagehenkinen kuva Pion Designilta ja hajuvesipullo on tarra. Onnea -teksti leimattu kartongin palalle, jonka reunat on pehmennetty ruskealla musteella.

5.4.12

Pääsiäistervehdys

Tänä vuonnakin facebookissa tuli tartuttua käsillätekemishaasteeseen, jossa luvataan tehdä ja toimittaa vuoden aikana jotain omin käsin tehtyä ensimmäisille viidelle kommentoijalle. Ensimmäinen vastaus omille kommentoijilleni oli tämmöinen. Ystäväpariskunnasta toinen oli kommentoinut ja heille yhteiseksi pääsiäistervehdykseksi tein tällaisen keväisen kirjavan tea light -kortin.



Tein tuikkukortti-idealla (joita on nähtävissä myös tämän vuoden ystävänpäiväkorteissa) kortin, mutta vähän pienempänä ja tuikkujen sijaan rasiassa on pieniä suklaamunia. Kortissa on käytetty vihreäsävyisiä skräppipapereita, pupu- ja perhostarroja. Myös teksti on ääriviivatarra. Lisäksi satiininauhaa ja leimasinmusteella pehmennetyt valkoisen kartongin reunat reunat.