Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

14.12.12

Joulukortit 2012

Viime joulun tienoilla innostuin virkkaamaan lumihiutaleita ja alkuvuosi kuluikin mukavasti pienten ja vähän isompien lumihiutaleiden kanssa. Hauskaa oli, että jostain syystä en onnistunut saamaan kahteen peräkkäiseen lumihiutaleeseen samaa määrää sakaroita. Tänä jouluna nuo tekeleet päätyivät joulukortteihin. 

Pienten lumihiutaleiden kaveriksi laitettiin aaltokartonkia ja valkoista, sinistä ja hopeista kartonkia. Lisäksi valkoisia ja hopeisia ääriviivatarroja ja satiininauhaa.


Isommat lumihiutaleet saivat kaverikseen ruskeaa ja sinistä kartonkia, valkoista satiininauhaa sekä valkoisia ääriviivatarroja.


Lisäksi arkistoista löytyi lumihiutaletarra, joka myös lumihiutaleteeman jatkoksi sai paikkansa kortissa. Kaverina kahta erilaista skräppipaperia, vakoista kartonkia, valkoista satiininauhaa ja hopeinen ääriviivatarrateksti.


Tarra-arkiston kätköistä löytyi myös valkoisia poroja (tai ehkä peuroja) ja kuusia. Muutama sellainen sai paikkansa jouluntoivottajina. Sinisellä kartongilla valkoinen lumikumpare, kuusi- ja poropeuratarra ja valkoisia pieniä tähtiä.



Talvimaisemateemalla jatketaan. Lappeenrannan energia on joskus muistanut joulukorttivalikoimalla, joista yhden kortin laitoin kolmeen osaan. Kuvan kaveriksi valkoista kartonkia, paperinarua, nappeja, skräppipaperia ja Joulurauhaa -tagi.


Joulukuvakokoelmasta löytyi myös Anita Polkutien joulukorttikuvia. Niissä oli niin iloista jouluista pihaleikkitunnelmaa, että inspiroiduin tekemään nämä joulukortit. Kartonkeja, skräppipaperia, kuviolävistäjä, nappeja, siirtokuvalumiukko, tarroja, 3D -tarra, satiininauhaa ja tekstitagi.


Seuraavan kortin inspiraationa oli tuo maalaishenkinen kuva äidistä ja lapsesta joulupuuhissa. Sen kaveriksi jouluisia skräppipapereita, tekstitagi ja siirtokuvaporo.


Tämä kortti haki muotoaan aika kauan. Halusin ehdottomasti käyttää tuon vintagekuvan joulukuusen kanssa olevasta tytöstä. Kaveriksi se sai ruskeasävyistä kuitupaperia, skräppipaperia, tähtinappeja, tekstitagin ja juuttinarua.


Viimeisenä piti vielä tutkailla, olisiko Vera Hiiri -kuvissa jouluisia tunnelmia. Löytyi Vera sydänpipareiden leipomispuuhissa. Kuvan kaveriksi tuli skräppipaperia, mulperipaperia, kartonkia, sydännappeja ja joulutekstitagi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti