Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

2.6.12

Onnea ylioppilaalle!

Viime viikolla sain vihdoin aikaiseksi sen, mitä oon jo tovin ajatellut tekeväni. Tilasin Marjolein Bastinin Vera the Mouse kiiltokuvia Steinssonsin nettikaupasta. Kaikista maailman piirtäjistä tuo Bastin on melkolailla ykkössuosikkini ja haaveilen muistakin hänen kuvittamista jutuista.



Mutta niin, Vera Hiiri pääsi nyt ensimmäisen kerran miun korteissa seikkailemaan ylioppilaan onnittelukorttiin. Ideoin kortin niin, että lahjapaketti ja kortti on yksi melko yksinkertainen kokonaisuus, vaikka kortti toimii sellaisenaan itsekseenkin. Lahjan paketoin raidalliseen valkoiseen tapettiin ja rusetiksi solmin kukallista satiininauhaa. Korttipohjana vaaleanpunaista kartonkia ja välissä valkoista kartonkia. Vaaleanpuna- ja vaaleansinisävyisestä skräppipaperista ja kukallisesta kuviopaperin suikaleesta tuli melko makoisa pohja Veralle. Kyseinen Veran kuva valikoitui korttiin siksi, että kortin saanut ylioppilas on ahkeroinut kaksoistutkinnon ammattikoulussa ja lukiossa, ja on koulutukseltaan myös pukuompelija. Ammattiin valmistumisesta onnittelin vuosi sitten tämän linkin takaa löytyvällä ensimmäisellä kortilla



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti