Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

8.1.12

Legotalo 2

Poliisimestarin ja hänen rouvansa legotalo tuli mieleen, kun olin taas leirillä ja laatikollinen legoja odotti rakentajaa. Tämän talon asukkaat ovat Elvistä fanittava metsuri ja hänen puutarhurivaimonsa. He asuvat lähellä poliisimestaria, ja poliisimestari (värjännyt tukkansa ja vaihtanut takkinsa) onkin tullut vierailulle rouvansa ja koiransa kanssa loppiaisen kunniaksi. Talon isäntäkin siinä juuri kuvanottohetkellä ajeli pihaan mönkijällään (tai mikä kulkuneuvo tuo nyt sitten lie). Legomaailmassa on hienoa se, että vaikka pihalla on pakkasta ja lunta, voi legotalon parvekkella olla t-paidassa ja kukat kukkivat kauniina.



4 kommenttia:

  1. taisi olla leppoinen leiri :)
    Riikka

    VastaaPoista
  2. Kyllä oli aika rento viikonloppu. Hauskinta tuossa aina on se, että olipa leirillä lapsia tai nuoria, niin kun legolaatikon kaivaa esiin ja alkaa rakentaa, saa tosi nopeasti kaverirakentajia siihen seuraksi. Tänä viikonloppuna tuon lisäksi rakentui ainakin kaksi muuta hienoa taloa, auto ja paloasema. :)

    VastaaPoista
  3. Hitsinvitsi. Pitäsköhän munki hommata meille jostain iso laatikollinen legoja? Oon kuvitellu, et palapelit uppois nuoriin paremmin, mut legothan vois olla ihan huippu juttu :) Ei muuta ku kirppareita ja huuto.nettiä koluumaan!

    VastaaPoista
  4. Legot on just jees! Eikä ne peruslegot itseasiassa etes maksa uutenakaan niin paljon kun vois kuvitella, alustat on kalliita. Mut varmaan kirppareilta ja huuto.netistäkin löytyy.

    VastaaPoista