Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

15.2.11

Ystävänpäiväkortit

Tänä vuonna ystävänpäiväkortteja tein vaan muutaman.



Ensimmäisessä kortissa on vanha mainoskuva ja sen alla skräppipaperia. "Ystävä" on tehty kirjainleimasimilla ihan tavalliselle valkoiselle kopiopaperille. Valkoisia nappeja jälleen koristeena. Kortti meni ystävälle, jonka kanssa hyvää aikaa on vaikkapa sohvan nurkassa sukkapuikot käsissä istuminen.


Toisessa kortissa juttu ovat nuo virkatut kukat. Niin, mie oon opetellu virkkaamaan. Laatikon pohjalta löytyi kirjontalankaa, semmosta ihanan sileetä ja kiiltävää, ja siitä noi kukat tein. Strassein koristeltu "The Secret Garden" on skräppipaperista, samoin vihreäraidallinen paperi alla.  Alimmaisena on vihreää ohutta silkkipaperimaista paperia, josta en tiedä mitä se oikeasti nimeltään on. Papereiden saumassa satiininauhaa. Kortti siskolle, joka ainakin toisinaan tykkää puutarhuroida tai haaveilla siitä.


Kolmas kortti on tehty siskon askarteluvarastoista. Kortin ensimmäisenä juttuna oli tuo ohut vaaleanpunainen nauha, jossa lukee näin: "Time with friends is the best way to spend the day". Kuvan kaunotar on jostakin vanhasta valokuvasta. Kuvan alla olevan valkoisen soikion reunat on pehmennetty ruskealla leimasinmusteella, sininen ruusupaperi on skräppipaperia ja alareunan Rose -tarra on Seinäjokelaisen askartelukaupan alennuslaarista. Kortti lähti ystävälle, jonka kanssa vietetty aika on yleensä aina ihan parasta.

2 kommenttia:

  1. hih, kiitos :) tänään tuli kortti vasta perille. sai hymyn huulille suht rankan päivän jälkeen! kiitos siis siitä, ja kaikesta! <3 peukuttaisin/tykkäisin fb-meiningillä tästä (ja porosta) jos voisin..

    VastaaPoista
  2. Ai, tuli vasta tänään. Hm. Ykkösluokan postissa Postin olis pitäny toimittaa jo eilen, mut sattuuhan näitä. No, hyvä että tuli kuitenkin perille ja hymyilyttikin vielä. :)

    VastaaPoista