Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

23.11.10

Joulukortit (joista toinen olikin joulun ajan synttärikortti): sydämet


Tästä nappisydänkortista en muista onko se syntymäpäiväkortti vai joulukortti. Ihminen, kenelle se on annettu, viettää synttäreitään lähellä joulua, joten samassa askartelurupeamassa se on askarreltu. Täytynee alkaa arkistoimaan valokuvat korteista paremmin, jotta muistaa vielä myöhemminkin, miksi joku kortti on tehty, kun ei se aina siitä kortista päällepäin käy heti selväksi. Ainiin. Sen takia miulla on tää blogi nyt.

3 kommenttia:

  1. mä tiedän! se oli synttärikortti! ja on yks toinenkin synttärikortti vielä tallella jos haluat kuvan, tosin yksi nuotti on jo tipahtanut pois <3

    VastaaPoista
  2. Niin mie tiesin, että sie tiedät ja muistelin kyllä, että tais olla kuitenkin synttärikortti, mutta tässä se menee joulukorttien kanssa nyt tämän kerran (vaikka taidan kyllä näillä puheilla vähän muokata tuota otsikkoa...)

    Ja on tuolla arkistoissa kuvia muistakin korteista, mut tää nyt on lähinnä tämmöstä joulun ajan valikoimaa menneisyydestä (ja kuvien laatu on semmosta, ettei niitä viittiskään kaikkia tänne laittaa). Enemmän aion panostaa tähän kaikkien tulevien osalta. Kunhan aina kortit pääsee perille vastaanottajilleen, niin sit voi tännekin julkaista kuvia. Ja totuus on, että se askarteluvaihe on kyllä kivempi kun tää raportointiosa, vaikkakin tääkin on aika hauska. :)

    VastaaPoista
  3. mielenkiinnolla taas odotan siun korttia! mä menin tänä vuonna aika matalan aidan yli, mut ehkä jos ens vuonna sais oman askartelupisteen niin sitten :)

    askartelu ja raporteointi on kivaa, ja mä voin aina hakea täältä virikkeitä mikäli oma pankki on tyhjillään!
    mut kohta ne pitää pistää postiin, ja kohta niitä alkaa tippumaan omaankin lokeroon :)

    VastaaPoista