Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

6.4.15

Legotalo 4: Vankila

Vietin kaksi peräkkäistä viikonloppua leirillä siellä missä on iso muuttolaatikollinen legoja. Ensimmäisenä viikonloppuna haaveilin legoilla rakentamisesta, mutta päätin jättää puuhan odottamaan jälkimmäistä leirijaksoa. Ja nyt pääsiäisen pyhinä leirillä ollessa eräänä kauniina päivänä vietin mukavan kaksituntisen työkaverin kanssa legolaatikkoa penkoen. Hetkittäin unohdin, missä oikeasti olin. Ajatuksiin mahtui vain keltaiset ja siniset ja valkoiset legopalikat.

Idea tähän rakenteluun tuli jo siitä viimekerralla rakennetusta legotalosta. Siinä kun seikkaili se epäonninen murtovaras, jota poliisimestari ja rouvansa tässä nyt vankilaan ovat juuri saattelemassa. Kuulostaa synkältä, mutta ei se niin synkkää kuitenkaan ole. Tämä vankila on ihan mukava vankila. Siellä saa kattoterassilla puutarhuroida ja vankilassa työskentelee terapeuttikin (jonka voi näistä kuvista bongata sieltä kattoterassilta puuhailemasta). Ja jos oikein tarkkaan katselee, niin huomaa, että suurin osa vangeista kuitenkin on ihan hymyssä suin.











Aikaisempien legotalojen tarinat löytyy täältä: