Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

21.2.15

Ystävänpäivä ja vähän synttäreitäkin

Ystävänpäiväkortit näyttivät tänä vuonna tältä.





Tämä seuraava kortti oli sellainen vesiväripuuvärikynien testailu. Talojen värittely oli mukavaa ja niistä tuli ihan kiva näköisiä. Batman -logo tuli kuvaan siksi, että kortin saajista ainakin toinen vähän fanittaa lepakkomiestä.


 Tämä viimeinen kortti oli samalla myös syntymäpäiväkortti.



Säärystimet

Pieni kummityttö, joka täyttää parin kuukauden päästä 3 vuotta, on käyttänyt toisinaan automatkoilla äitinsä mustia säärystimiä lahkeiden päällä, koska talvihousujen pukeminen ajomatkan ajaksi on tuntunut turhan vaivalloiselta. Säärystimet ovat sopivasti sen mittaiset, että ne ylettävät nilkasta yli polven ja pitkän talvitakin kanssa lämmittävät mainiosti. Tuli siis pyyntö tehdä lapselle omat saman kokoiset säärystimet. Kysyin tytöltä, minkä väriset hän haluaisi ja vastaus oli "pinkit". No, lankakorista ei pinkkiä lankaa löytynyt, mutta tuollaista marjapuuron punaista oli muutama pieni jämäkerä, joten harmaat säärystimet saivat siitä raitoja. 
Oli nopeat tehdä ja tuli näistä ihan kivat.


Helmikuun synttärit


Isälle laitoin syntymäpäiväonnittelut tällaisella kortilla. Alligaattorieläintarra on riemastuttava.


Tammikuun synttärisankari


Tammikuun syntymäpäiväonnittelut olivat punaisenkirjava sommitelma satunnaisia skräppipapereita ja keijukiiltokuva.