Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

27.6.13

Puhelin ja korut

Yhtenä alkukesäisenä iltapäivänä oli aikaa tuumailla ja kokeilla, ja otin virkkuukoukun (nro.4) ja mustan jämälankakerän, ja virkkasin puhelimelleni pussin. Tuotekehittely jatkuu myöhemmin.




Askartelulaatikon pohjalla on pyörinyt hetken aikaa kahdesta imukuppinaulakosta irroitetut akryylimuoviset perhonen ja kukka. Idea iski ja otin molemmat mukaan kun kävin vanhempieni luona ja isä toimi toteuttajana: porasi pienet reijät kumpaankin ja napsaisi kiinnitystapin takapuolelta poikki. Kaulakorujahan niistä tuli.



1.6.13

50 -vuotiaan syntymäpäiväonnittelut

Työkaveri täytti 50 -vuotta ja tein hänelle kortin koko tiimin puolesta. Kortissa on Graphic 45n skräppipapereista ja askartelunapeista koottu kokonaisuus.


Vauvaonnittelut

Korttiarkistossa on pyörinyt jo tovin tämä kortti, joka nyt vihdoin löysi kohdeosoitteensa. Pieni ihminen syntyi maailmaan kuluneen viikon alussa ja hälle ja hänen perheelleen tämän lähetin. Kortissa on pingiinikuva vanhasta postikortista, kulmissa haaraniitit, alla kartonkia, vieressä napit ja kehys piirusteltu puuvärillä.