Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

26.5.13

Kihlaparille

Kihlaparille tein tällaisen riemukkaan kevään keltaisen kortin satunnaisista skräppipapereista, kartongista, kukka- ja perhostarroista ja Sarah Kayn suloisesta tarrasta.


21.5.13

Käsityöhaastetta 2013

Osallistuin tänäkin vuonna facebookissa luovuuteen kannustavaan haasteeseen, jossa osallistuja lupaa viidelle ensimmäiselle kommentoijalle jotakin itse tehtyä. Tänä vuonna sain viisi kommenttia, joista kahteen olen nyt vastannut. Molemmille lähti samankaltaiset paketit.


Paketissa oli ensinnäkin tervehdyksen sisältävä kortti. Tässä ensimmäisessä kortissa inspiraationa oli tietenkin muffinssit. Kahta erilaista pallokuvioista skräppipaperia, kartonkia, puolikkaita helmiä ja satiininauhaa, niistä on tämä kortti tehty.


Toisen kortin inspiraationa oli The Green Stackin skräppipaperit ja niiden ihastuttavat kuviot. Lisäksi kartonkia.


Toiseksi paketeissa oli kaksi bambulangasta virkattua tiskirättiä.


Ja kolmanneksi paketeissa oli pussillinen valkoisesta, tummasta ja maitosuklaasta tehtyä karpalosuklaata. Yksinkertainen resepti: sulata suklaa ja sekoita joukkoon kuivattuja karpaloita. Laita karamellivuokiin ja anna jähmettyä jääkaapissa. Pusseihin tein myös The Green Stackin skräppipapereista ja kartongista nuo etiketit. 


Toivottavasti myös postissa lähetetty paketti päätyi ehjänä perille.


19.5.13

Onnen sukat

Ystävä pyysi tekemään hälle villasukat jo joskus viime syksynä. Keväällä, kun vihdoin oli aikaa asiaan syventyä, kysyin ystävältä, että mikä on hänen lempivärinsä. Hän vastasi, että kevättaivaan sininen tekee onnelliseksi. Ja meren vihreä eli turkoosi. Pengoin lankakorista kaikki eriväriset siniset langat näitä sukkia varten.




Tilauksessa oli siis pitkävartiset villasukat. Virikkeitä löysin kirjasta Sukkasillaan (Mitronen, Vilkkumaa). Langat Seitsemää veljestä, puikot nro. 3 Pakettikortissa Tildan skräppipaperia ja tarroja, nauha satiininauhaa.

Nyt näin toukokuussa on hyvä antaa pitkävartiset villasukat, mutta sanoin, että näihin sukanvarsiin on hyvä kesän ajan talletella kesän lämpöä ja onnellisia hetkiä syksyn ja talven kylmien päivien varalle.



10.5.13

Äitienpäivä

Äidille tein tänä vuonna tällaisen kortin. Tuo metsähiiri on odotellut sopivaa inspiraatiota johonkin äidille lähtevään korttiin, koska tuossa kukkakimpun kortissa lukee "Mum". Kortin taitto on yksi omia suosikkejani. Kartongin lisäksi tässä on käytetty muutamaa erilaista skräppipaperia.