Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

28.4.13

Ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat

Kummityttö täytti vuoden. Hänelle askartelin tällaisen kortin. Taustalla pilviaiheista skräppipaperia ja ykkönen apinan kainalossa myös satunnaisesta skräppipaperista tehty. Kaikki muu on kartonkia. Oli ehkä yks hauskimmista korttiaskarteluista tämä.



26.4.13

Syntymäpäiväonnea

Huhtikuiset syntymäpäiväonnittelut meni tällaisella kortilla. Kortti on toinen kolmen kortin sarjasta, joista ensimmäinen on täällä.


Muumiaiheinen kuva on jälleen eräästä vanhasta muistikirjasta. Sen alla mustaa ja valkoista paperia ja alinna skräppipaperia. Alareunassa vielä kolme valkoista nappia.

2.4.13

Sukat

Sain pyynnön tehdä sukat, joissa voi nukkua. Mikä oivallinen pääsiäiskäsityö, nimittäin toiveen isoin juttu tuntui olevan se, että sukat pitää olla keltaiset. Ja että ne ei saa kutittaa. Vaikka kotona on isohko korillinen lankoja, ei tähän hommaan sopivaa lankaa omasta varastosta löytynyt. Joten suuntasin suosikkilankakauppiaani luo ja siellä oli hyllyssä juuri hyvän väristä keltaista (kuvassa näyttää vähän haaleammalta kuin oikeasti on) teeteen merinovillalankaa, josta sukat tässä pääsiäisen aikaan tein.