Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

25.8.12

Inspiroituminen

Kesä on lopuillaan ja syksy ihan tuossa hetikohta. Vuodenajat vaikuttaa tietenkin siihen, millasia asioita mietin, ja millaset jutut inspiroi. Syksyn saapumisen huomaa omissa ajatuksissa siitä, että lankakorinpenkomishinku iskee ja mieli täyttyy erilaisista visioista ja suunnitelmista, mitä voisikaan neulepuikoilla ja virkkuukoukulla saada aikaan. No, lankaa ainakin riittää yhden jos toisen ajatuksen toteuttamiseen...


23.8.12

Vauvaonnea

Elokuun tyttövauvalle lähti tällainen kortti. Mietin hetken, voinko tehdä tytölle sinisävyisen kortin, mutta päätin että voin. :) Kuva on Pion Design vauva-aiheisesta skräppipaperista. Kuvan alla skräppipaperia, sinistä kartonkia (joka näyttää kuvan laadun vuoksi harmaalta) ja lisää skräppipaperia. Alimmaisen paperin laululintuaihe on ihastuttava! Kulmassa vielä rusetti ja alareunassa leimattu onnea -teksti. p.s. Soikioiden leikkaaminen on vaikeinta ikinä. 


1.8.12

Nimipäiväonnittelut

Tällainen melko yksinkertainen 15x15 kortti nimipäiväsankarille. Mulperipaperin päälle laitettu nuottikuviopaperia, paperinauhaa ja tarra.