Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

27.3.12

Kevät


Muutama viikko sitten olin siskon luona ja tuli vähän leikittyä sekä siskon järkkärikameralla että omalla uudella ferrarin punaisella Canon Ixus 300 HS:llä. Tää kuva on ihan omasta kamerasta. Voi vitsi, että valokuvaaminen innostaa ihan uudella tavalla. Ja kyllä mie joskus vielä sen järkkärinkin hankin.

21.3.12

Syntymäpäiväkortti

Maaliskuun kolmas syntymäpäiväsankari sai tallaisen ralliraitaisen vintage -kortin. Rakastan Graphic 45:n papereita ja sieltä myös tuo pohjan raidallinen paperi sekä kuva autosta. Välissä oleva lehtileike on myös skräppipaperista.

Synttärikortti

Maaliskuun toiselle syntymäpäiväsankarille tein tällaisen kortin, jossa tuli kokeiltua taas uutta taittoa. Kortin askartelussa inspiroi kevät ja unelma kesästä.



19.3.12

Tuparikortti

Omaan yhteiseen kotiin muuttaneille kavereille tein tällaisen kortin. Hauska sattuma oli, että tupareissa oli tarjolla juuri noita samoja muffinseja. 



Kortin satiininauha on odottanut jo aika tovin, että löytyisi sopiva käyttöpaikka sille. Pohjalla erinäisiä skräppipapereita ja ohjeen lisäksi koko kortin kruunaa 3D -muffinssit, jotka sattumalta löysin tiimarin hyllystä.

14.3.12

Syntymäpäiväonnittelut

Äitiä onnittelin tänä vuonna tällaisella kortilla. 


Kortin kuva on Pion Designilta, ja kuvan alla oleva postikortti sekä ruskea paperi kaiken pohjalla ovat K&Companyn skräppipapereista. Kortti on kaksiosainen ja jonkun verran isompi, kuin normaali postikortti. 

1.3.12

Onnea on oma koti.

Onnittelin ystävää oman uuden kodin johdosta tällaisella Swing -kortilla. Korttiin on käytetty skräppipaperia (jälleen saman paperin kaksi eri puolta), nappeja, pitsinauhaa ja puusydän. Miun mielestä tää kortti on ihana.