Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

27.2.12

Syntymäpäiväonnittelut


Helmikuun toinen syntymäpäiväsankari sai tällaisen kortin. Kortti on sukua tälle ja tälle. Erityisesti tykkään tuosta siilikuvasta. Samainen siili seikkaili myös yhdessä ystävänpäiväkortissa, jonka löydät täältä. Kortissa skräppipapereita sekä vaaleansinistä ja valkoista kartonkia. 

15.2.12

Ystävänpäiväkortit

Tän vuoden ystävänpäiväkorteista kolme teinkin tuikkukortteina. Kortin sisällä on rasia, johon mahtuu 6 tuikkua.




Näissä kahdessa seuraavassa on tuikkujen lisäksi tasku ja taskussa kirjanmerkki.














Tämä viimeinen kortti onkin sitten ihan erilainen, kortissa seikkailevat taas rakkaat muumihahmot ja tuosta kortista tulee ihan mielettömän hyvä mieli kortin tekijällekin.

Helmikuun syntymäpäiväonnittelut


Isää onnittelin tänä vuonna tällaisella talvisella kortilla. Kuva on tehty leimasimella, jonka sain siskolta syntymäpäivälahjaksi syksyllä, ja väritetty puuväreillä. Leimasinkuvan reunat on leikattu boordirei'ittäjällä. Alimmaisena tuossa on sellaista lumihiutalekuvioista kartongintapaista, jonka pinta on vähän liukas ja kiiltävä. Ja siitä pinnasta meinasi tulla ongelma, nimittäin muut paperit eivät meinanneet oikein liimalla pysyä siinä kiinni. Mutta kuumaliima pelasti tässä kohtaa. Muut käytetyt paperit on skräppipaperia, kartonkia ja ihan tavallista valkoista paperia. Ja lumihiutaleet on tarroja.

5.3.2012 Edit: Ei se liima sitten ollut pitänyt postin riepottelussa. Hmpf. Ei siis tuollaisia kiiltäväpintaisia kartonkihenkisiä korttipohjiin enää.