Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

23.1.12

Tammikuun synttärionnittelut

Tammikuussa on kahden ystävän synttärit ja tällaisilla korteilla heitä onnittelin. Näitä kortteja yhdistää se, että ne on askarreltu ihan vaan papereita yhdistellen, ilman mitään hörhellyksiä. Ensimmäinen kortti on tehty saman mallin mukaan kuin tämä, mutta pikkuisen pienempänä vaan. Paperit on pääasiassa The Green Stackin, vihreä on tapettia. 


Tämä toinen kortti onkin sukua muutamille viime joulun joulukorteille, niille ruudullisille, jotka löytyvät tämän linkin takana olevasta postauksesta. Kortin idea lähti tuosta riemukkaasta pupusta. Alla olevat skräppipaperiruudut ovat October Afternoonin Campfire -sarjan Animal Tracks -paperin kummastakin puolesta tehtyjä. Kortti on yksi omia suosikkejani.

8.1.12

Legotalo 2

Poliisimestarin ja hänen rouvansa legotalo tuli mieleen, kun olin taas leirillä ja laatikollinen legoja odotti rakentajaa. Tämän talon asukkaat ovat Elvistä fanittava metsuri ja hänen puutarhurivaimonsa. He asuvat lähellä poliisimestaria, ja poliisimestari (värjännyt tukkansa ja vaihtanut takkinsa) onkin tullut vierailulle rouvansa ja koiransa kanssa loppiaisen kunniaksi. Talon isäntäkin siinä juuri kuvanottohetkellä ajeli pihaan mönkijällään (tai mikä kulkuneuvo tuo nyt sitten lie). Legomaailmassa on hienoa se, että vaikka pihalla on pakkasta ja lunta, voi legotalon parvekkella olla t-paidassa ja kukat kukkivat kauniina.