Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

24.10.11

Legotalo

Töissä lastenleirillä oli aikaa hengailla ja innostus iski: iso muuttolaatikko täynnä legoja! Alustalle rakentui kaksijapuolikerroksinen huvila, jossa asustaa pyöräilevä poliisimestari rouvansa ja koiransa kanssa. Syksyn ja syysloman kunniaksi pariskunta päätti järjestää juhlat ja olivat pyytäneet tutun kokin ja baarimestarin auttamaan. Ennen juhlien valmistelutohinoiden alkua oli kuitenkin hetki aikaa istahtaa parvekkeelle nauttimaan auringonpaisteesta. 

2.10.11

Synttärionnittelut

Tää kortti meni lokakuussa synttäreitä juhlivalle vähän etuajassa. Miulla on ihanaa skräppipaperia, missä on tuommosia vanhahtavia ruusuja ja muita ja siitä päätin tän kortin tehdä. Joskus on hauska huomata, että alkuperäinen ajatus oli jotain ihan muuta, mutta paperi ja laatikoista löytyvät muut sälät alkaa viedä korttia ihan toiseen suuntaan. Postimerkkien joukosta löytyi merkki jossa on pariskunta Sibelius ja toinen merkki, jossa on Sibeliuksen Voces intimaen nuotteja. Päätin, että ne on kortin toinen juttu skräppipaperin lisäksi.


Leikkasin skräppipaperin reunan kuviosaksilla, leimailin kirjaimet luonnonvalkoiselle kartongille ja leikkasin erikseen. Nappilaatikosta löytyi joku farkunneppari ja harmaa nappi ja nauhalaatikosta pätkä satiininauhaa. Postimerkkien alle vielä skräppipaperin lisäksi valkoista mulperipaperia ja sitten vaan sommitellen korttipohjalle kaikki.