Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

20.9.11

Oma koti


Omaan yhteiseen kotiin muuttaneille askartelin tämmöisen. Valkoiselle kartongille on liimattu vihreää skräppipaperia ja ilahduttavasti Nalle Puhin kotimetsäkuvaa muistuttavaa skräppipaperia. 3D kuva linnunpöntöstä on jostain miun saamasta vanhasta kortista irronnut ja siksi uudelleen käytetty. Sen alla vihreää mulperipaperia. Onnea -teksti leimasinkirjaimilla ja reunat vihreällä ja ruskealla musteella pehmennetty. Tästä kortista tykkään.

19.9.11

Syksyn ekat villasukat


Syksyn tullessa alkaa myös langat huveta lankakorista ja puikot ja lankakerät kulkee mukana töissäkin. Miun työn luonne on onneks semmonen, että useimmissa koulutuspäivissä ja nuorisotilalla hengaillessa sukkien kutominen on ihan sopivaa. Tän syksyn ekat villasukat tein itelle, ovat ihan tavalliset vaan. Lanka seiskaveikkaa, puikot nro. 3.

1.9.11

Isoäidinneliöitä.



Tän vuoden alussa facebookissa pyöri haaste, jossa 5 ensimmäiselle kommentoijalle luvattiin tehdä ja toimittaa jotain omin käsin tehtyä. No, mie sain vain yhden kommentin siskolta, joten aika helpolla pääsin sen suhteen. Siskoa vähän jututettuani tein tämmöisen isoäidinneliöistä tehdyn kassin. Tuosta tuli miun mielestä aika kiva, ja jos sisko ei sitä huolikaan, niin ihan varmasti ite keksin sille käyttöä.

Edit: Kelpasi siskollekin.

Posted by Picasa