Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

11.5.11

Äitienpäivä


Äitienpäiväkorttina lähti tämmöinen yksiosainen kortti. Siniselle kartongille on ensin liimattu hopeanhohtoista tarrapaperia, jonka päälle vaaleansininen kartonkiympyrä ja sen päälle kuviopaperiympyrä. "Äidille" -teksti on leimasimilla tehty. Kovasti ensin meinasin vielä jotakin koristehärpäkkeitä tähän laittaa, mutta tuntuu siltä, että onneks en laittanu.Yksinkertaisuudessaan kaunis ja noi kukat on ihanat.

1.5.11

Läksiäiset


Eilen vietettiin töissä nuorten kanssa vappua ja samalla oli miun työparin viimeinen työpäivä. Tein hälle läksiäiskortiksi tällaisen purjevenekortin. Kuva oli osuva, koska sen lisäksi, että kortin saajaa odottaa uudet tuulet, niin sattuu hän olemaan oikeastikin purjehduksen ystävä. Kuva on aforismikirjasta, joka oli joutua paperinkeräykseen, alla skräppipaperia BasicGreyn paperikirjasta. Ja jälleen satiininauhaa saumoissa.

Nimipäiväonnittelut


Vappuaaton nimpparisankarille laitoin kortin, jonka olin askarrellut jo aiemmin korttivarastoon odottamaan sopivaa hetkeä. Keväinen lintuja oksilla -paperi on The Green Stack -paperikirjasta. Kortin idea lähti tuosta metsäpostimerkistä. Onnea -teksti taas kirjainleimasimilla. Ongelmana oli, ettei miulla ollu hyvää valkoista kynää kehysten tekemiseen, tuo kynä vähän sotki ja oli muutenkin hankala. Mutta ihan kiva kevätkortti tuosta silti tuli.