Askartelukaappi on sekaisin ja lankakori pursuaa yli. Aina on jotakin kesken ja seuraava suunnitteilla. Valmistakin tulee.

30.1.11

Joogasukat


Joogasukat tein sitä varten, että paljain jaloin kylmällä lattialla on joskus ikävä olla. No, nää ei ehkä oo parhaat mahdolliset, mutta näillä mennään, kunnes teen paremmat. Lanka on Novitan Puroa ja kävi sillai hassusti, että miulla oli jämälankoja kahta erisävyistä Puroa (toinen on nimeltään pakkasyö ja toinen iltanuotio). No, näissä ei kyllä haittaa yhtään. Puikot nro. 5.

21.1.11

Synttärionnea.


Tää kortti on siskon askartelulaatikoiden aarteista tehty. Koko ajatus lähti tuosta lampaasta. Lampaan alla on pieni kangaspala, joka on jostakin kangasmalliluettelosta otettu (ehkä jotain sohvanpäällisiä tai muita). Lumihiutaleaiheinen skräppipaperi sopii tammikuussa syntymäpäiväänsä juhlivalle. Onnea -teksti on tehty leimasimella siniselle kartongille ja lehdet on tehty ääriviivatarroista ruskealle kartongille, samalle, jota myös korttipohjana on. Kortti on jotenkin miun silmiin tosi herkullinen. Tykkään.

13.1.11

Inspiroituminen


Käytiin tässä just eilen Tukholmassa, ja räntäsateen ja liikenteen kohinan keskellä vanhan kaupungin reunalla oli todella kaunis näky: kaksi ihmistä kapealla kujalla tiiviisti sateenvarjon alla. Olihan siitä otettava kuva.

Joulukortit 2010: Kaulaliinat



Näissä korteissa juttu on tietenkin tuo keskeneräinen huivi. Jämälangat lankakorin pohjalta saivat uutta elämää jouluntoivottajina. Valkoiset ja harmaa huivi ovat villaa, sininen puuvillaa. Puikot on tehty puolittamalla cocktailtikku ja liimaamalla puolikkaiden päihin puuhelmet. Korteissa on mulperipaperia, säkkikangasta ja ihan tavallista valkoista kopiopaperia ja pohjana kartonkia.
Posted by Picasa

Joulukortit 2010: Paperien sommittelua


Tällaisia kortteja oli tämän joulun korteista useimmat. Niitä myös hyväntekeväisyyteen Tiimarin ja HelsinkiMission kautta meni. Korteissa on kuviopapereita, skräppipapereita, tekstitarroja, nappeja ja satiininauhoja.
Posted by Picasa

Joulukortit 2010: Kuuset


Vuosi sitten joulunjälkeisestä alennusmyynnistä ostin Fiskarsin kuviorei'ittäjiä. Tänä jouluna leikkasin rei'ittäjällä monesta erilaisesta vihreän sävyisestä kuviopaperista kuusia. Ajatus oli, että kuusia olisi tullut useampaankin korttiin, mutta lopulta päätyivät kaikki tähän samaan. Tänä jouluna myös ensimmäistä kertaa korttien jouluntoivotusteksti on valmis tarra. Kortti on tehty vihreälle kartongille, kuuset liimattu mulperipaperille ja mulperipaperin alla on vielä silkkipaperia.

3.1.11

Sivarille sukat




Syksyllä pyöri kaksi hyväntekeväisyysvillasukkakampanjaa:

Mie päätin kantaa korteni kekoon ja tein villasukat sivarille, joka on miun työkaverina vielä joitakin kuukausia. Herra itse toivoi sitruunan keltaisia sukkia, mutta koska sitruunan keltaista villalankaa ei löytynyt, tein sukat Minni -akryylilangasta puikoilla nro. 3 ja lisäksi tein Seittämän veljeksen jämälangoista raitasukat samoilla puikoilla. Sukat toimitin perille tänään, ja sivari hymyili.